Facebook

Aturan anu kieu Anjeun kudu teu nyieun lookup di group Tuduhan palsu scam jeung '-rep' for senang teu beunangLamun anjeun nyieun hiji lookup dina, anjeun kudu di awal nulis (STW), persis saperti Lamun nyiptakeun an entry jeung hiji patali gambar atawa video, jadi eta diperlukeun nu gambar geus langsung relevansina ka iklan. Kawas sadaya kasep, eta oge hiji sarat yén gambar dina konteks Fortnite. Eta permissible pikeun anggota pikeun ngatur turnamén, di mana pamilon kudu mayar pikeun ilubiung. Kabeh duit kudu balik ka hadiah dana, saperti nu jalma tanggung balik turnamén teu earn duit nu mana wae nu ka tahan eta. Ieu téh alatan urang nu séjénna karya sukarela jeung, ku alatan éta, urang teu hayang ka.