Ahli hukum di Denmark. Kabéh ahli hukum Online


Generalfuldmagt - di Dieu anjeun bisa nyieun surat kuasa


Signature di hareupeun notaris public generalfuldmagt bisa ditulis dina lokal pangadilan district di hareupeun notarisAnjeun kudu saterusna tetep generalfuldmagten ogé nyadiakeun nandatanganan surat kuasa ka proxy wadah (jalma kudu bisa meta atas nama anjeun). Hal ieu dilakukeun ku tulisan generalfuldmagten dina hareupeun dua jalma, anu di jalan ieu mere kasaksian ka signing. Vitterlighedsvidnerne nulis saterusna dina, yén maranéhanana geus disaksian signature anjeun Anjeun milih kumaha anjeun bakal nulis dina Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nulis generalfuldmagten dina di hareupeun notaris atawa di hareupeun dua jalma, lamun anjeun nyieun hiji generalfuldmagt di DinArv. Urang ngajelaskeun anjeun di jéntré, kumaha anjeun pigawé lamun anjeun nampa generalfuldmagten ti urang.